Izvor:
04.02.2019 u 06:38
0

NA DNU LAMANŠA: Pronađena olupina aviona u kom je bio fudbaler Emilijano Sala!

Privatni istražitelji locirali su na dnu Lamanša olupinu aviona koji je nestao 21. januara, a u kom se nalazio i fudbaler Emilijano Sala.

Ovu vest je na Tviteru objavio Dejvid Merns, koji predvodi privatnu potragu za avionom.

Olupina aviona u kome se nalazio Emilijano Sala i kojim je pilotirao Dejvid Ibotson locirana je u ranim jutarnjim satima (u nedelju) – napisao je Merns.

Kako prenosi AP, britanski istražitelji za avio nesreće su krajem januara saopštili da su pronađena dva jastuka sa sedišta koji najverovatnije potiču iz aviona u kome se nalazio argentinski fudbaler Emiliano Sala.

To je bio prvi trag otkada je avion nestao iznad Lamanša 21. januara na letu iz Francuske u Vels, u Velikoj Britaniji.

Nakon što je spasilačka operacija za nestalim avionom okončana posle tri dana potrage, Salina porodica je prikupila novac za privatnu potragu.

Sala je leteo iz Nanta, u kojem je bio kako bi se pozdravio s doskorašnjim saigračima, a leteo je u Kardif, u Velsu, gde je trebalo da nastavi karijeru.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter