Izvor:
24.05.2017 u 19:23
0

NAĐU PRETI ZATVOR: Kriminolog tvrdi da je bivši fudbaler konfliktna ličnost!

Nakon što je bivši fudbaler Albert Nađ ponovo, ako je verovati novinskim napisima, prijavljen za pokušaj nasilja u porodici, postavlja se pitanje hoće li i po kom zakonu odgovarati ukoliko je kriv. Na ovo pitanje za naš portal odgovara kriminolog Zlatko Nikolić.

– Pošto optužnica za nasilje prema njegovoj bivšoj supruzi Jeleni još nije podignuta, pretpostavljam da će, kada se to desi, suđenje početi prema novom zakonu koji stupa na snagu 1. juna, a koji predviđa da nasilnici idu u zatvor – izričit je Nikolić, koji se ipak ne slaže sa Jelenom Nađ da Albert sigurno ima vezu u pravosuđu, pošto se oteže podizanje optužnice:

– Onaj koga nešto boli uvek misli da ovaj drugi ima vezu, ali mislim da ovde nije to u pitanju. Naše pravosuđe je sporo, a to se naročito odnosi na tužilaštvo, koje bi moralo znatno bolje i brže da radi.ž

S obzirom na to da je ovo već treći put da Nađa partnerka optužuje za nasilje, da li je izvesno da on ima problem?

– Gde ima dima, ima i vatre! Očigledno je da s njim nešto nije u redu, da je konfliktan tip ličnosti. Izgleda da se prema partnerkama ponaša kao da je na terenu, da juriša na pobedu, a to je nedopustivo ponašanje prema ženama – kaže Nikolić, koji rešenje vidi kako u zakonskoj kazni, tako i u lečenju:

– Njemu je verovatno potrebna psihoterapija, koja može da izleči problem sa kontrolom besa. Najbolje bi bilo da Nađ dobrovoljno potraži pomoć, ali moguće je i da mu sud odredi tu meru.

Izvor: Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter