Izvor:
07.12.2016 u 03:11
0

Nastavljeno suđenje srpskoj glumici: Dvostruki ubica se žalila da ne može da prati proces!

U Višem sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenje glumici Teodori Viktorović, koja je optužena za teško ubistvo majke Ljiljane i bake Ivanke Đukić.

Sud je juče suočio komisiju veštaka neuropsihijatrijske struke, koja nije bila u potpunosti složna da je Viktorovićeva masakr u svom porodičnom stanu u Mileševskoj ulici počinila u stanju smanjene uračunljivosti.

Zavisnik od alkohola

Naime, jedan veštak se nije složio s tom teorijom, za razliku od svih ostalih, kao i sa tezom da je Viktorovićeva zavisnik od alkohola.
– Loše se osećam, nisam u stanju da pratim suđenje, molim vas da odložite pretres – plačući se obratila optužena glumica sudskom veću, koje je potom pretres odložilo za 10. januar, kada će biti iznete završne reči.

Odobrene posete

Sud je uvažio i predlog odbrane da se Viktorovićevoj odobre posete supruga, koji je staratelj njihovo dvoje dece.

Kurir
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter