Izvor: Happy BSC
06.12.2021 u 18:58
0

NE PROPUSTITE VEČERAS U EMISIJI „IZA BRAVE“: Život Milana Mojaševića u zatvoru! (HAPPY TV, 23.35)

Ko je Milan Mojašević? Saznajte večeras u emisiji „Iza brave“ na televiziji Happy od 23.35 časova.

Milan Mojašević vam otkriva svoj boravak u zatvoru, i priča životnu priču koja će vas ostaviti bez daha! 

-Ja sam Milan Mojašević. Bio sam osuđen na sedam i po godina, a prvobitna kazna mi je bila 14 godina, pošto je bilo više i raznih krivičnih dela. Ja sam spojio tri najveće kazne, to je bilo osam godina i četiri meseca, ostale su mi tri koje su zastarile, započeo je priču Mojašević.

Kako su mu prolazili dani i godine u zatvoru, sa čime se sve susretao, šta je naučio, a šta proživeo sve iza rešetaka, otkriće ekskluzivno za televiziju Happy.

-Kad vas prime u zatvor, idete u prijemno, dok ne vide gde ćete i šta ćete, na osnovu stepena rizika i vaše ličnosti. Mene su iz karantina prebacili u četvrtu zgradu, to je najlošija zgrada u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Tu je nekada bila druga zgrada gde su bile samice, gde je bilo najviše jedan ili dvoje ljudi u sobi. Kada sam ja bio, nagurali su četvoro ljudi. Morate se gurati, nema mesta. Kada sam video taj prizor – trebalo mi je pet, deset dana da doćem sebi, pričao je svoju priču Mojašević.

Ne propustite, večeras u 23.35, samo na Happy televiziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter