Izvor: Alo.rs
04.03.2024 u 13:03
0

NESTALE DVE DEVOJČICE U SREMSKOJ KAMENICI: Potraga bezuspešno traje već 12 dana

Dve devojčice, rođene sestre M.M. (15) i J.M. (13) napustile su Dečje selo "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici 21. februara i od tada se ništa ne zna o njima.

– Devojčice su pod starateljstvom Centra za socijalni rad iz Bogatića, koji ih je zajedno sa najmlađim bratom smestio u Dečje selo posle prijave nasilja u porodici, odnosno njihovog zlostavljanja od strane oca – naveo je naš izvor.

Mlađa sestra J.M. je, navodno i ranije odlazila iz Dečjeg sela, koje je ustanova otvorenog tipa i vraćala se, a ovog puta je sa sobom povela i stariju sestru i od odlaska im se izgubio svaki trag.

– Devojčice su pod starateljstvom Centra za socijalni rad iz Bogatića, koji ih je zajedno sa najmlađim bratom smestio u Dečje selo posle prijave nasilja u porodici, odnosno njihovog zlostavljanja od strane oca – naveo je  izvor.

Mlađa sestra J.M. je, navodno i ranije odlazila iz Dečjeg sela, koje je ustanova otvorenog tipa i vraćala se, a ovog puta je sa sobom povela i stariju sestru i od odlaska im se izgubio svaki trag.

– Sumnja se da se kriju negde na području Rume, gde živi mladić sa kojim je mlađa sestra navodno u vezi, ali potraga bezuspešno traje već 12 dana  – dodao je naš izvor.

Kako saznajemo, o nestanku devojčica odmah su obaveštene su policijske uprave u Novom Sadu, Rumi i Sremskoj Mitrovici, kao i Centar za zaštitu trgovine ljudima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter