Izvor: Tanjug
18.08.2022 u 11:26
0

NESVAKIDAŠNJI POKUŠAJ ŠVERCA DROGE NA HORGOŠU: Carinici pronašli heroin u mašinici za duvan, a EVO ŠTA SU JOŠ ZAPLENILI!

Carinici su u saradnji sa policijom na izlazu graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja narkotika, koji su između ostalog bili skriveni i u jednoj MAŠINICI ZA MOTANJE DUVANA, precizira se u saopštenju Uprave carina.

Nesvakidašnji pokušaj skrivanja droge otkriven je juče kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao putnički kombi stranih registarskih oznaka, kojim je iz Makedonije ka Nemačkoj putovalo sedam putnika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MUP apeluje na građane da ne spaljuju travu i nisko rastinje na otvorenom prostoru i da ne lože vatru u šumi i po obodima šuma, kako ne bi izazvali požare

Prilikom susreta sa carinicima svi su rekli da nemaju ništa da prijave, jer sa sobom nose samo lične stvari.

Međutim, tokom detaljne kontrole prtljaga koja je ipak usledila, carinici su u jednoj od torbi naišli na korišćenu mašinicu da duvan, u kojoj su pronašli pakovanje praškaste materije nalik na heroin.

Daljom kontrolom je u rezervnoj košulji jednog od dvojice vozača pronađena i bočica ispunjena gustom tečnošću, za koju postoji sumnja da se radi o tečnom metadonu.

Policija i tužilaštvo preuzeli su ovaj slučaj, navedeno je u saopštenju Uprave carina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter