Izvor: kurir.rs
09.08.2023 u 12:42
0

NEUTEŠNA MAJKA PREMINULE DEVOJČICE: Tri krćerke sam sahranila, mnogo se mučila, trudili smo se ali nije vredelo

Devojčica (9) preminula je sinoć oko 19.40 sati nakon duge bolesti u beogradskom naselju Karaburma. Neutešna majka preminule devojčice kaže da je ovo treća ćerka koja joj je preminula.

UŽAS U BEOGRADU NOVI DETALJI O SMRTI DETETA: Mališan bio bolešljiv, imao 10 braće i sestara, hitna pomoć pokušavala da ga oživi

– Teško nam je, opet prolazimo kroz isto. Mi smo se od njenog rođenja borili sa njenim bolestima, čekala je transplataciju srca i bubrega. Imala je i epilepsiju i kada bi imala napad to bilo jezivo za gledati – kaže majka preminule i dodaje:

Njen život su obeležile bolnice, bolnički krevet i mnogo se mučila. Nije mogla da priča, samo bi nam prstom pokazala šta joj treba. Nije hodala, mi smo joj pomagali, kupali je, hranili.Scena od sinoć joj je i dalje u glavi.

– Svi smo bili kući, u jednom trenutku njoj je iznenada pozlilo i ukočila joj se vilica, počela je da joj ide pena iz usta. Kao da je opet imala napad epilepsije, ali bilo je jače i drugačije, ne mogu rečima da opišem kako je to izgledalo – kaže ona i dodaje:

– Odmah smo zvali Hitnu pomoć i oni su pokušali da joj pomognu, ali nažalost nisu uspeli. Odveli su je na obdukciju, a mi ćemo dete sutra sahraniti u Ovči.

– Nismo mu rekli da nam je ćerka umrla, jer bi on to teško podneo. Bolestan je takođe, ima problema sa srcem, pritiskom i bubrezima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter