Izvor:
06.11.2017 u 14:19
0

NOĆ U BEOGRADU: U sedam saobraćajnih nezgoda povređeno 12 osoba!

U sedam saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u Beogradu lakše je povređeno 12 osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji da je u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros u 6.42 dogodila na Pančevačkom putu lakše povredjena jedna osoba.

– U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u 4.52 na auto putu u smeru od Aerodroma ka gradu lakše su povredjene dve osobe, dok je u udesu koji se dogodio na uglu ulica Strahinjića bana i Francuske lakše povredjen motociklista – navela je ona.

Macura je kazala i da su dve osobe lakše povredjene na autoputu ka Novom Sadu, kod skretanja za Batajnicu.

Ona je dodala da je juče na uglu ulica Živka Davidovića i Kozarčeva lakše povredjen biciklista.

Macura je kazala da su dve ekipe sinoć posle 21 čas upućene na ugao ulica Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića, gde je lakše povredjeno šest osoba.

Svi povredjeni su prevezeni u Urgentni centar.

– Hitna pomoć imala je ukupno 93 intervencija, od kojih je 19 bilo na javnom mestu – kazala je Macura.

Ona je rekla da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i pacijenti sa hipertenzijom, ali da je bilo i poziva zbog bolova u stomaku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter