Izvor:
13.07.2017 u 22:13
0

NOVA TUČA SRPSKIH TURISTA U GRČKOJj: Novosađani prebili momka (18) iz Beograda, na VMA primljen smrskane ruke

Nova tuča srpskih turista u Grčkoj: Novosađani prebili momka (18) iz Beograda, na VMA primljen smrskane ruke.

Zbog ozbiljnih povreda mladić iz Lefkade hitno prebačen iz Atine u Beograd.

Nekoliko dana posle ubistva američkog državljaina Bakrija Hendersona (22), stiže vest o tuči srpskih turista na letovanju. Ovog puta reč je o sukobu dve grupe srpskih državljana u Nidriju, na Lefkadi.

FRKA ZBOG DEVOJKE

Kako saznajemo po povratku iz noćnog provoda, oko 3 sata ujutru došlo je do sukoba Novosađana i Beograđana:

Vraćali smo se iz kluba, moja drugarica je od grupe koja nam je išla u susret zatražila upaljač. Jedan momak iz Novog Sada je to shvatio kao povod za flert, ne znajući da iza nas ide dečko od te drugarice. Sustigao nas je i zagrlio svoju devojku, ne ulazeću ni u kakvu raspravu sa Novosađaninom.

– Međutim, on je to shvatio kao provociranje i rekao mu "šta se k*rčiš? U tom momentu ga je grupa od četiri momka od 25 godina oborila na pod i šutirala po telu. On se pokrio rukama, tako da je prošao bez povreda glave, ali mu je leva ruka potpuno smrskana i ima otvorene rane na kolenima – priča nam njegova drugarica koja je bila očevidac događaja.

Mladić je kasnije prebačen u bolnicu "Lefkas" gde je pregledima utvrđeno da nema potres mozga. Sinoć oko 18 časova je sa Lefkade prebačen u Atinu, odakle je organizovanim letom stigao u Beograd.

BATINAŠI USKORO PRED SUDIJOM U GRČKOJ

Jutros je dovežen na VMA, i kako nezvanično saznajemo, svestan je i njegovo stanje je stabilno, a sutra se očekuje intervencija hirurga.

– Mi te momke nismo od ranije poznavali, niti smo ih sretali na letovanju. Policija ih je uhapsila, a nama je rečeno da se javimo u lokalnu policijsku stanicu ukoliko budemo imali problema do kraja odmora. Čuli smo se sa njim, trebalo bi sutra da ga operišu – navela je za Telegraf.rs sedamnaestogidšnja devojka iz Beograda.

Iz Ministarstva spoljnih poslova su za Telegraf potvrdili da su privedena četvorica srpskih državljana, i da će sutra biti izvedeni pred istražnog sudiju.

Izvor: Telegraf

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter