Izvor: Kurir
25.02.2024 u 15:53
0

NOVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA SRPSKOG REPREZENTATIVCA: Napadač ga jurio niz Dobračinu pre nego što ga je izbo

Stefan Savić ubijen je sinoć nožem nakon što ga je nepoznati napadač prethodno jurio niz Dobračinu ulicu u Beogradu.

Kako se u međuvremenu saznalo, reč je o MMA reprezentativcu Srbije.

Podsetimo, mladić je izboden nožem ispod pazuha, u blizini srca. Napadač je nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu, a mladić je od za dobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru u Beogradu.

-Stražar sam i sinoć sam radio. Video sam neku gužvu tu na uglu, ali isprava nisam shvatio o čemu se radi. Kada sam prišao malo bliže video sam Hitnu i policiju sve je bilo blokirano – kaže za medije stražar koji čuva jednu firmu u blizini napada i dodaje:

-Među okupljenima čuo sam da je neki mladić izboden u srce nakon što ga je drugi jurio niz Dobričinu ulicu. Navodno, imali su prethodno neki sukob i ovaj ga je uz neke psovke izbo.

MMA SAVEZ SRBIJE

Kako je dodao naš sagovornik, mesto gde se dogodio napad sa smrtnim ishodom je potpuno pokriven kamerama.

-Ovo je industrijska zona i svaka firma ima svoj nadzorni sistem i policija je već sinoć počela da uzima kamere – navodi izvor.

Nepoznati napadač je nakon napada pobegao u nepoznatom pravcu, a nije isključeno i da je imao saučesnika koji mu je pomogao da se sakrije nakon zločina. Policija je nakon ubadanja odmah pokrenula veliku akciju Vihor 3 kako bi uhapsila osumnjičenog.

ISPLIVAO IDENTITET BOKSERA IZBODENOG U NOVOM PAZARU: Napadnut u hotelskoj sobi, a ovo su svi detalji zločina!

Inače, samo nekoliko minuta kasnije došlo je do još jednog ubadanja na Terazijama gde je nepoznati napadač nožem izbo S. M. (32) i tako mu naneo teške telesne povrede, u predelu butine i pazuha. Njega je policija u lokvi krvi zatekla u automobilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter