Izvor: Kurir
25.02.2024 u 15:45
0

ISPLIVAO IDENTITET BOKSERA IZBODENOG U NOVOM PAZARU: Napadnut u hotelskoj sobi, a ovo su svi detalji zločina!

Kubanski bokser Antonio Biset, član Bokserskog saveza Srbije, izboden je u subotu uveče u Novom Pazaru,

Trojica osumnjičenih napadača su posle hapšenja i saslušanja puštena da se brane sa slobode, dok se za četvrtim osumnjičenim napadačem i dalje traga.

Napad se, kako prenose lokalni mediji, dogodio juče oko 20 sati.

-Prvo se dogodila tuča između Kubanca i četvorice mladića ispred jedne benzinske pumpe, a potom se sukob nastavio u hotelskoj sobi gde je Kubanac odseo. Jedan od četvorice napadača izbo ga je oštrim predmetom u telo. Kubanski bokser je tokom sukoba zadobio lakše telesne povrede i on je zbrinut u novopazarskoj Opštoj bolnici – navodi izvor.

Kubanski bokser Antonio Biset je postao popularan za kratko vreme u Srbiji, samim tim što se takmiči pod našom zastavom, a 2022. je podigao pehar na čuvenoj „Zlatnoj rukavici“.

Nakon što su trojica osumnjičenih saslušani u nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru oni su pušten da se brane sa slobode, dok se za četvrtim napadačem i dalje intezivno traga. Sukob su snimile nadzorne kamere sa benzinske pumpe, ali i iz hotela.

LEPA VEST ZA ORLOVE U GRUZIJI: Pešić dobio pojačanje, ovome su se nadali navijači Srbije

-Povređeni Kubanac će biti saslušan i daće iskaz kako je došlo do sukoba, kao i da li poznaje napadače sa kojima se svađao. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog sukoba – navodi izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter