Izvor: kurir.rs
01.02.2021 u 19:25
0

NOVI DETALJI PUCNJAVE NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Advokat ranjen slučajno?

Advokat Arsenije Stefanović (33) koji je večeras ranjen hicem iz pištoja u Ulici Milana Vujaklije na Bežanijskoj kosi, najverovatnije je slučajno pogođen. 

„On se u trenutku napada nalazio u društvu još jedne osobe koja je od ranije poznata policiiji. Po svemu sudeći taj čovek je bio meta napada, a ne advokat Stefanović“, navodi izvor koji je želeo da ostane anoniman. 

UDARNE VESTI!

PRVE SLIKE SA LICA MESTA: Advokat ranjen u nogu, policija radi na rasvetljavanju slučaja (FOTO)

Svake godine 20 dece u RUKAMA PEDOFILA: Seksualni predatori najčešće osobe iz porodičnog okruženja

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Sudarili se autobus i automobil

U Srbiju je stiglo još 9.360 vakcina od Fajzera

NASTRADAO BICIKLISTA: Podleteo pod autobus

Po rečima sagovornika Kurira, ranjeni advokat oseća se dobro, svestan je i komunikativan. On je pogođen u nogu, ali su povrede lakše prirode. 

Policija nastavlja istragu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter