Izvor:
14.04.2018 u 22:46
0

NOVI PAZAR: Smeće na deponiji zatrpalo radnika, vatrogasci pokušavaju da ga pronađu!

U obrušavanju smeća na deponiji Golo brdo kraj Novog Pazara jedan muškarac je nestao i spasilačke jedinice policije i vatrogasci pokušavaju da ga pronađu.

Direktor JKP “Gradska čistoća”, kaže da se nesreća desila oko 15 časova prilikom gašenja požara i saniranja deponije.

– Prilikom ravnjanja deponije bagerom došlo je do obrušavanja ogromne količine smeća koja je mašinu nosila gotovo stotinak metara. Vozač bagera, radnik firme koju smo nedavno angažovali za saniranje deponije, nije uspeo da iskoči i sumnjamo da ga je smeće zatrpalo – priča direktor.

On dodaje da se na bageru u tom trenutku nalazio i radnik “Gradske čistoće”, ali je on u poslednjem trenutku uspeo da se spasi, izbegavajući lavinu smeća, zadobivši lakše povrede.

Na lice mesta su stigle spasilačke jedinice policije, vatrogasci i hitna pomoć koji pokušavaju da lociraju nestalog bageristu.

– Pronašli smo bager, ali za radnikom još uvek tragamo. Teški su uslovi, vatra i dalje tinja na deponiji, ima mnogo dima i smanjena je vidljivost – priča jedan od spasilaca.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač bagera je B.S. iz Novog Pazara, star 56 godina.

Izvor: Blic.rs
Foto: subotica.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter