Izvor: Tanjug
13.01.2023 u 13:38
0

ODREĐEN PRITVOR MANIJAKU: Muškarac (44) iz Prizrena svakodnevno primoravao devojku (18) na intimne odnose

Viši sud u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana A.M. (44) iz Prizrena, zbog sumnje da je mesec dana u svojoj kući svakodevno primoravao 18-godišnju devojku sa područja Bačke Palanke, na seksualne odnose.

PUCNJAVA U PRIZRENU: Jedna osoba ubijena, druga ranjena

Sud je odredio pritvor osumnjičenom zbog okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i iz razloga postojanja okolnosti koji ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, rekla je za medija portparol tog suda Jelena Ostojin. A.M. se sumnjiči za krivično delo trgovina ljudima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter