Izvor: informer.rs
10.01.2023 u 12:37
0

OGLASIO SE KC KRAGUJEVAC: Evo u kakvom je stanju napuštena beba!

Evo u kakvom se stanju nalazi beba koja je pronađena na trotoaru!

Univerzitetski klinički centar Kragujevac potvrdio je da je u toku noći primio na pregled napuštenu bebu, i da je utvrđeno da je ona u dobrom zdravstvenom stanju

– Dežurni tim lekara Klinike za pedijatriju UКC Kragujevac primio na pregled napuštenu bebu. Detaljnim pregledom i dijagnostikom utvrđeno je da je dete u dobrom zdravstvenom stanju – kažu u UKC Kragujevac.

Dodaju da je u međuvremenu, kontaktiran je kragujevački Centar za socijalni rad, čija ekipa je odmah došla na Кliniku za pedijatriju i preuzela dete.

Jedan prolaznik sinoć je na trotoaru u Kragujevcu oko 2 sata i 45 minuta našao dečja kolica sa bebom. Kada je video da nema nikoga, on je momentalno pozvao policiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter