Izvor: Tanjug
17.04.2022 u 22:35
0

Okončana kriza u Novom Pazaru! Napadač izvršio samoubistvo!

Muškarac koji se danas zabarikadirao u jednoj kući u Novom Pazaru, nakon što je ispalio više desetina hitaca iz vatrenog oružja u pravcu članova svoje porodice, izvršio je samoubistvo, prenose mediji.

Novopazarac E.A. (69) izvršio je samoubistvo, rečeno je za portal indeksonline.rs iz Policijske uprave Novi Pazar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PUCNJAVA U NOVOM PAZARU Ispalio 40 metaka i zabarakadirao se u kuću, očekuje se dolazak specijalne jedinice policije

E.A. je ispalio rafal hitaca u sebe iz automatskog oružja, a njegovo telo pronašli su pripsnici žandarmerije, koji su oko 21 čas došli ispred porodične kuće E.A. u ulici Vuka Karadžića.

Danas oko 17 casova, nakon porodične svade, E.A. je ispalio na desetine hitaca iz vatrenog oružja u pravcu članova svoje porodice, nakon čega se zabarikadirao u jednoj sobi.

Novopazaraka policija pokušala je ranije da uđe u kuću i pregovara sa naoružanim muškarcem, ali do dogovora nije došlo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter