Izvor: ALO
20.01.2024 u 12:39
0

OTAC POGINULOG DUŠKA SLOMLJEN: Veliko Gradište zavijeno u crno

Nesrećni Duško se nalazio na mestu suvozača, a za volanom je bio njegov prijatelj.

Duško Đorđević (32), zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je juče kada je automobil kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u Dunav! Duško je krenuo da pliva za časni krst i poginuo, a njegov otac kaže je da je obdukcija tela njegovog sina završena.

– Upravo su mi doneli sina kući, završena je obdukcija. Očekujemo da će sahrana biti u nedelju – rekao je nastradalog mladića.

Podsetimo,stravična nesreća se dogodila juče oko 8. 30 sati u selu Ostrovo, nedaleko od Velikog Gradišta, kada su Duško i njegov prijatelj sleteli s puta direktno u Dunav. Nesrećni Duško se nalazio na mestu suvozača, a za volanom je bio njegov prijatelj. Zasad nije poznato zbog čega je automobil sleteo u reku. Sumnja se da je reč o neprilagođenoj brzini.

U STRAH OD ŠKALJARACA PROGUTAO ŽILET: Pokušao bekstvo iz zatvora da spase život

– Na toj deonici se nalazi oštra krivina i sumnja se da Duškov prijatelj nije uspeo pravilno da skrene, pa je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo u Dunav. Đorđević je preminuo na licu mesta, a njegov prijatelj je preživeo. Njega su uspeli da izvuku spasioci, ali za Duškom se tragalo neko vreme. Mladić je nastradao u trenutku, a  zasad nije poznato da li se udavio ili je zadobio smrtne povrede od udarca. Inače, Duško je krenuo sa prijateljem da ide da pliva za časni krst. Na putu do tamo dogodila se tragedija – navodi izvor blizak istrazi.

Jedan od meštana koji se zatekao na mestu nesreće rekao je za Alo! da nikada neće zaboraviti tu scenu.

– Video sam beli BMW, sa točkovima koji su virili iz vode. Čuo sam da je zbog brzine sleteo na krivini, a da se zatim u vodi prevrnuo na krov. Na licu mesta bili su ronioci, koji su tragali za nastradalim mladićem. Voda je bila ledena, tako da sam odmah znao da su male šanse da je živ. Ovo je velika tragedija, a njegovog oca poznajem iz viđenja – kaže jedan od meštana Ostrova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter