Izvor:
29.11.2019 u 18:16
0

OTAC POVREĐEN, SIN POGINUO! Radnici iz smrskanog kombija otkrili STRAŠNE DETALJE!

UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA SMRTI: Zakucao se u kombi i usmrtio troje ljudi! (FOTO)

Od osmoro radnika povređenih u teškoj nesreći na auto-putu, četvorica su životno ugroženi dok četvorica imaju lake povrede.

Za vrlo kratko vreme Hitna pomoć je dovezla svih osam povređenih. Četvoro povređenih su u izuzetno teškom stanju. Od toga su dvojica uvezena u operacionu salu. Oni imaju politraume, povrede više sistema – glava, ruke noge. To su izuzetno teške povrede, mogu se smatrati životno ugroženim. Dva teška pacijenta se nalaze na Klinici za anesteziju sa teškim povredama glave, grudnog koša i ekstremiteta. Oba pacijenta trenutno ne zahtevaju hiruršku intervenciju, idu na konzervativni tretman pa ćemo videti dalje kako će biti. To uglavnom rešavaju neurohirurzi i ortopedi – kaže direktor Urgentnog centra KC u Nišu dr Miodrag Lazić.

Najteže je stanje radnika koji ima tešku povredu moždanog stabla, pa je svaka prognoza neizvesna.

Tu je uvek teško dati prognoze. Imam 40 godina iskustva u urgentnoj hirurgiji. Taj jedan pacijent koji ima tešku povredu moždanog stabla, on je ubedljivo najteže povređen. I kod povreda moždanog stabla nikada se ne može dati dijagnostika, mogu i najteže povrede da se završe fatalno, kao i lakše. Ovi drugi imaju sve povrede koje ne ugrožavaju život, ali imaju po dve tri povrede, tako da se nalaze i stanju šoka, a to šokno stanje ih ugrožava. Računam da će sva trojica da se izvuku iz šoka i da se to dobro završi – rekao je dr Lazić i dodao da su povređeni godišta rođenja od 1970. do 1990. godišta.

Jedan od povređenih je u stravičnoj nesreći izgubio sina.

Četiri lakša povređena su dijagnostifikovana, radi se o lakšim povredama. Sva četvorica su primljena u opservaciju Urgentnog centra radi praćenja. Jedan će da ide kući na lični zahtev, i mislimo da nema razloga da leži jer mu je sin poginuo u tok nesreći – dodaje dr Lazić.

Direktor klininčkog centra u Nišu Zoran Radovanović rekao je da je prvi pacijent primljen u 11.21 čas i da su uspeli da u roku od – Počeo je kombi da se kvari, pa smo stali u zaustavnoj traci. Stao je vozač da vidi šta je, vidi da ne može da upali. On je pomerio kombi u stranu skroz. Tu smo sedeli, pozvao je šlep službu i čekali smo da dođe šlep. U međuvremenu, posle dvadesetak minuta, zaletela se neka budala, kamion sa dve prikolice, što tera ovu drvnu građu. Ja sam bio pored kombija, bio sam pored i još jedan komšija je bio sa mnom. Ostali su svi bili unutra. Tada je naleteo na nas. Prevrnuo sam se i pao, pa sam ustao sam i potrčao ka njima… Imao šta da vidim, sve ih je spljeskao. Svi su bili krvavi i polomljeni – rekao je Mihajlović.vremena zbrinu sve povređene.

„Kada sam pritrčao imao sam šta da vidim, sve ih je spljeskao“

Jedan od povređenih radnika Boško Mihajlović iz Kragujevca izjavio je da su svi povređeni radnici „Telefon kabla“ iz Beograda i da su pošli u Leskovac na teren da postavljaju kablove. Iz firme "Telefon kabl" za "Blic" su demantovali da su radnici zaposleni u njihovoj firmi.

On kaže da jedan od povređenih i njegov sin, dok je troje kolega poginulo.

Ljudi su stali i zvali Hitnu pomoć, došla je policija, tu mi je i dete povređeno. Pošli smo da radimo, neki dinar da zaradimo. Ja sam prošao dobro, bio sam van kombija, a ovi katastrofa. Mi smo se skroz pomerili, nikom nismo smetali, pobegli smo sa treće trake, pored skroz. Kad on naiđe, kad se on stvori, udari onaj kombi, od njega nema ništa. Sve polomljeno, sve polomljeno, sva deca su izlomljena, sve su mladi. Koliko je brzo vozio to je nemoguće – kaže Mihajlović.

PREŽIVELI IZ JEZIVE NESREĆE NA AUTO-PUTU! Čuo sam samo snažan tresak koji me je bacio na šoferšajbnu (FOTO)

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter