Izvor: Kurir
05.05.2023 u 15:16
3

SASLUŠAN OTAC UBICE: Advokatica kasnila, ishod pritvor?

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu završeno je saslušanje oca V.K. (48) čiji je sin K.K. (13) u sredu u školi Vladislav Ribnikar ubio devet i ranio osam ljudi.

Saslušanje je trajalo više od tri sata, a počelo je oko pola 12, jer je branilac Irina Borović kasnila sat i po vremena. Naime, ovo saslušanje je bilo zakazano u 10.00 sati. Otac maloletnika se sumnjiči za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti.

OVAKO JE POČEO KRVAVI PIR U MLADENOVCU: Deda ubijenog dečaka neutešan „15 mu grobova iskopali!“

Nakon saslušanja će biti poznato da li će tužilaštvo predložiti sudu da mu odredi pritvor. Maloletnik K.K. ima 13 godina i on prema Zakonu o maloletnicim učiniocima krivičcnih dela i krivično pravnoj zaštiti maloletnih lica ne može biti odgovoran. On je u sredu u jutarnjim časovima iz očevog pištolja ubio osmoro đaka i čuvara te škole, a ranio šest đaka i nastavnicu istorije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SASLUŠAN OTAC UBICE: Advokatica kasnila, ishod pritvor?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter