Izvor: kurir.rs
05.05.2023 u 13:29
1

Ubica iz Mladenovca na MAJICI IMAO JEZIVI SIMBOL: Šta znači broj 88? FOTO

Čitava javnost zgranuta..

Javnost u Srbiji jutros je ostala zgranuta vešću da se sinoć dogodilo novo masovno ubistvo u Mladenovcu, samo dva dana posle najveće tragedije ikad zabeležene u istoriji srpskog školstva i prosvete koja se dogodila u beogradskoj osnovnoj školi na Vračaru kada je zverski ubijeno 8 đaka i pripadnik obezbeđenja škole.

Kao grom iz vedra neba usledila je najnovija vest o smrti 8 ljudi u tri mladenovačka sela i krvavom piru koji je Uroš B. (21) započeo sinoć u večernjim satima bezumno sejući smrt i ubijajući sve koji su mu se našli na putu.

Uz uzdah olakšanja stigla je fotografija a uz nju i vest da je masovni ubica odnosno terorista, kako je označen u saopštenju MUP-a Srbije, posle 8-9 sati teške noćne policijske potere, najzad uhapšen.

MUP Srbije

U tom trenutku niko nije preterano obraćao pažnju na majicu koju je nosio, a pošto većina i ne zna šta znači to što piše na njoj, onda im tu ništa i nije bilo čudno.

Međutim, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u obraćanju javnosti koje je usledilo posle hapšenja vinovnika stravičnog zločina objasnio i šta se sve do ovog časa saznalo o njemu, ukazavši i na majicu koju nosi i koja na sebi ima nacistički simbol.

„Generacija 88 na turneji“, piše na majici masovnog ubice. Takođe, na plavoj majici su vidljivi belom bojom iscrtani obrisi nekih zemalja Zapadne Evrope – u pitanju su Španija, Francuska, i Italija.

A onda je predsednik objasnio….

„Noćašnji zlikovac je uhapšen, bela dana neće videti!“, jasno je rekao šef države u jutrošnjem obraćanju javnosti povodom noćašnjeg bezumnog čina.

Predsednik je u obraćanju izneo i dosad nepoznate detalje kad je reč o njegovom jutrošnjem hapšenju posle 9 sati noćne policijske potere.

„Terorista iz Mladenovca rekao je da je motiv za njegov noćašnji krvavi pir omalovažavanje… čuj omalovažavanje… On u Srbiji nosi majicu s Hitlerovim pozdravom i veliča Hitlera, đubre jedno, a kad su ga hapsili policajcima govorio: Poštovanje, poštovanje“, rekao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “Ubica iz Mladenovca na MAJICI IMAO JEZIVI SIMBOL: Šta znači broj 88? FOTO”

  1. Resnje je u policijskoj evidenciji za sve one koji imaju dijagnozu psihologa i psihijatara , mnogo je vazno za Srbiju i grqdjane Srbije ko to ne shvata ne treba ni da radi u policiji niti da se bavi politikom, ali ne samo da imaju u evidenciji vec da se bave njima .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter