Izvor: happy bsc
02.02.2021 u 10:12
0

OVO JE BEOGRADSKI PARKING SMRTI: Advokat ranjen, kralj noćnih klubova RAZNET!

Advokat Arsenije Stefanović (33) sinoć je ranjen hicem iz pištoja u Ulici Milana Vujaklije na Bežanijskoj kosi.

NAJVAŽNIJE DANAS

UŽAS KOD LESKOVCA: Muškarac izboden pet puta, osumnjičen SIN!

TRAŽILI GA OD SINOĆ: Aleksandar iz Novog Sada nađen MRTAV na Fruškoj Gori!

JOŠ JEDAN POŽAR: Nakon Zvezdare, vatrena stihija u stanu na Čukarici

Mediji prenose razne teorije o ovom događaju.

Ono što je jezivo, jeste to da se na ovom parkingu u Ulici Milana Vujaklije često dešavaju mafijaški obračinu, osvete i ubistva.

Pre šest godina, samo 300 metara od sinoćnjeg mesta gde je ranjen advokat, ubijen je Dragan Jelinović Jelke (58), vlasnik tadašnjeg kluba na Senjaku. On je poginuo u eksploziji bombe postavljene pod njegov „audi A8“ na Bežanijskoj kosi. Prema tadašnjim pretpostavkama, Jelinović je nastradao u kriminalnom obračunu u vezi s trgovinom narkoticima.

Automobil je eksplodirao kada je Jelinović ušao u kola koja su bila parkirana u Ulici Milana Vujaklije ispred broja 17, nedaleko od stana u kome je Jelinović živeo.

Od siline eksplozije, prozori na zgradi u blizini su popucali, a nekoliko automobila je oštećeno. Delovi uništenog automobila ostali su rasuti u krugu od 50 metara.

Pretpostavlja se da je bomba bila aktivirana daljinskim upravljačem. 

Da li su novi obračuni upravo počeli?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter