Izvor: TELEGRAF
11.03.2024 u 20:16
0

HAPPYTV NA MESTU TRAGEDIJE U NOVOM SADU: Komšije videle Nikolu i Gordanu pola sata pre jezivog ubistva: Ništa nije upućivalo na tragediju

Deo komšija kažu da su se svađali, ali da nije bilo prijave nasilja, a drugi kažu da je im je brak bio skladan

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52), a potom pokušao da izvrši samoubistvo okovan lancima i betonskim blokom, skokom sa Temerinskog mosta.

Kako javljaJU MEDIJI, komšije Nikole T. i ubijene Gordane T. su u šoku, a neki navode da su ih videli pola sata pre tragedije.

PRVE FOTOGRAFIJE KUĆE UŽASA U NOVOM SADU: Unutra i dalje ĆERKE I SESTRA

Unosili su robu. Pričali su najnormalnije. Ništa nije slutilo na ovo“, priča komšija u šoku. Komšije su našem reporteru u Novom sadu rekle da par ima dve odrasle ćerke stare 25 i 27 godina, i svi su uglavnom saglasni da je to bila jedna normlana porodica i da ništa nije ukazivalo na tragediju.

Deo komšija kažu da su se svađali, ali da nije bilo prijave nasilja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter