Izvor: INFORMER
13.03.2024 u 12:27
0

PAO SA TERASE U NIŠU: Poginuo na mestu pada

Nišlija star 65 godina poginuo je noćas nakon pada sa petog sprata stambene zgrade na Trgu kralja Aleksandra u centru Niša.

Nezvanično saznajemo, on je noćas oko tri sata iza ponoći, sa petog sprata, gde se nalazio njegov stan, pao na terasu svojih komšija koji žive na prvom spratu gde je preminuo.

Odmah je obaveštena hitna pomoć koja je izašla na lice mesta ali je mogla samo da konstatuje smrt nesrećnog čoveka.

ZAPALJENI AUTOMOBILI U BEOGRADU: Vatrogasci na terenu, četriri vozila u PLAMENU

Obaveštena je policija, njihova patrola je ustanovila da nema nikakvih okolnosti koje bi ukazivale da je smrt nastupila kao posledica krivičnog dela.

O ovom događaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu.Kako saznajemo, šezdesetpetogodišnjak je sa petog sprata, gde se nalazio njegov stan, pao na terasu svojih komšija koji žive na prvom spratu gde je preminuo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter