Izvor: telegraf.rs
19.12.2023 u 16:02
0

PIJAN HTEO DA UDAVI ĆERKU: Jezivo nasilje u Obrenovcu

Policija u Obrenovcu uhapsila je V.Š. (49) zbog jezivog nasilja u porodici, a kako se saznaje, on je naočigled supruge šamarao ćerku i pokušao da je udavi!

Nesrećna žena odmah je pozvala policiju koja je brzom reakcijom sprečila nasilnika da nekoga od ukućana još povredi.

Prema našim informacijama, on je prilikom hapšenja imao oko dva promila alkohola u krvi.

AUTOMOBIL PUN DROGE I NOŽEVA: Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu

– Nakon svađe muškarac koji je bio pod dejstvom alkohola pred suprugom i ćerkom krenuo je da lupa sve u kući. Kada su pokušali da ga zaustave on je nasrnuo na ćerku. Nju je ošamario nekoliko puta i pokušao da je udavi – kaže naš sagovornik blizak celom slučaju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu osumnjičenom za nasilje izrečenu su hitne mere i zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom.

Nasilje se odigralo pre dva dana, a iz ove porodice ranije nije bilo prijava za nasilje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter