Izvor: Tanjug
18.01.2023 u 13:56
0

Početak suđenja Goranu Džoniću za ubistvo tročlane porodice Đokić tek 22. februara!

Goran Džonić optužnicom se tereti za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Viši sud u Nišu zakazao je za 22. februar pripremno ročište pred početak suđenja Goranu Džoniću, povodom optužbi za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca 16.septembra 2021.godine, potvrđeno je u tom sudu. Pripremno ročište će, shodno zakonu, biti zatvoreno za javnost.

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV GORANA DŽONIĆA: Čeka se epilog slučaja ubistva tročlane porodice Đokić

Na njemu će se utvrđivati koji će se dokazi izvoditi tokom suđenja, a Džonić će se kratko izjasniti o krivici, dok će na glavnom pretresu moći detaljno da iznese svoju odbranu. Džonić je pored teškog ubistva optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Protiv njegovog sina Stefana Džonića za krivična dela teško ubistvo u pomoganju i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i ekplozivnih materija krivični postupak je obustavljen. Goran Džonić optužnicom se tereti za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Milošević Aleksandra i Kostadina, drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora i nisu se našli na optužnici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter