Izvor: TANJUG
27.10.2023 u 12:00
0

Podignuta optužnica za pucnjavu na Vračaru: Mladić upucan dok je izlazio iz kladionice, žrtva od ranije poznata policiji i ima poduži dosije

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Nemanje Đ. (20) zbog sumnje da je 22. maja 2023. godine u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz pištolja naneo tešku telesnu povredu A.P. i laku telesnu povredu D.L.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju okrivljenom se na teret stavljaju četiri krivična dela – Teška telesna povreda, Laka telesna povreda, Izazivanje opšte opasnosti i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

DEVOJKA PALA SA VISINE: Otkrivamo stanje devojke koja je pala sa visine od 4 metra na fakultetu u Novom Sadu

Nemanja Đ. je, kako se sumnja, 22. maja 2023. godine prišao kladionici i u trenutku kada je A.P. izlazio iz kladionice iz pištolja ispalio četiri projektila, nanevši A.P. tešku telesnu povredu.

Jedan od ispaljenih projektila pogodio je D.L, koji je zadobio laku telesnu povredu.

Nakon toga osumnjičeni se trčećim korakom udaljio sa lica mesta u pravcu Čuburske ulice, ali ga je policija ubrzo pronašla i lišila slobode.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter