Izvor: TELEGRAF
27.10.2023 u 11:46
0

Horgoš pod opsadom policije sa dugim cevima: Ovde su pronađena tela ubijenih migranata

U ranim jutarnjim satima meštani su čuli i sirene velikog broja policijskih vozila i videli marice kako se upućuju ka mestu ubistva

Naselje Horgoš i njegova okolina pod opsadom su policije jer je rano jutros došlo do oružanog sukoba migranata u kom su ubijene tri, a ranjena jedna osoba.

DEVOJKA PALA SA VISINE: Otkrivamo stanje devojke koja je pala sa visine od 4 metra na fakultetu u Novom Sadu

Kako se vidi na snimku sa lica mesta, policajci dežuraju duž glavnih, ali i zemljanih puteva koji vode ka napuštenim objektima nekadašnjeg poljoprivrednog dobra „Bačka“ u ataru Horgoša u kom su nađena tri tela i ranjeni muškarac.


U toku je potraga za počiniocima ubistva, do kog je došlo kada su migranti međusobno sukobili.

Pucnjava se čula i u Subotici, a meštani kažu da je delovalo kao da se naoružani migranti približavaju kućama. Pucnjava iz pištolja, kao i rafalna pucnjava iz automatskog oružja čula se oko pola sata bez prestanka, a sukob je ukupno trajao više sati.

Na snimku koji je rano jutros snimio jedan meštanin subotice, a koji traje oko minut, čuje se kontinuirana pucnjava. Neki pucnjevi zvuče kao da su u pitanju petarde, dok se jasno čuje i rafalna paljba.

U ranim jutarnjim satima meštani su čuli i sirene velikog broja policijskih vozila i videli marice kako se upućuju ka mestu ubistva.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter