Izvor: Alo.rs
14.02.2024 u 15:30
0

POGINULA ŽENA KOD ŠAJKAŠA: Sa njom u autu bila prijateljica, evo u kakvom je stanju

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

POVREĐENA BEBA NA VOŽDOVCU: Teška saobraćajna nezgoda, vozila smrskana

Žena K.S.(70) iz Šajkaša nastradala je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u blizini mesta u kom živi.

Kako Informer saznaje saobraćajna nezgoda dogodila se oko 11 sati u blizini Šajkaša. K.S je poginula na mestu nezgode, dok je njena saputnica teško povređena.

– Sumnja se da se nezgoda dogodila kada je K.S. upravljajući putničkim vozilom „polo“ presekla put teretnom vozilu koje je imalo pravo prvenstva prolaza i to dok je pokušaval da skrene levo sa glavnog puta – rekao je izvor Informera i dodao da je u tom trenutku došlo do sudara.

K.S. je premunul ana mestu sudara dok je njena saputnica J.M. iz istog mesta teško povređena i prevezena  u Urgentni centar Kliničkog centra Novi Sad.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter