Izvor:
15.08.2019 u 15:49
0

POKREĆE SE ISTRAGA O UZROCIMA POŽARA: VANREDNO NA JUGU FRANCUSKE: Oko 1.000 vatrogasaca gasi dva požara, SVE GORI!

Više od 500 vatrogasaca danas gasi požar koji je izbio u sredu i zahvatio nekoliko stotina hektara borove šume na jugu Francuske gde je drugi požar u susednom departmanu lokalizovan.

Veliki požar se ne širi, ali su vatrogasci pozvali na oprez, navele su lokalne vlasti i dodale da vatra još nije lokalizovana i da ne predstavlja opasnost jer u blizini nema naselja.

– Ako nastavimo istim tempom i ukoliko to dozvole vremenske prilike, požar će tokom večeri biti ugašen – naveo je predstavnik vatrogasne službe i dodao da je otvorena istraga o uzrocima izbijanja požara.

Oko 450 drugih vatrogasaca uspelo je rano jutros da ugasi požar u susednom departmanu, gde se nalaze brojni vinogradi.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter