Izvor: kurir
24.01.2024 u 21:21
0

POLICAJAC BESPOMOĆAN U KNEZA MILOŠA: Led okovao ulicu, automobili se nekontrolisano kližu

Dnevni plus, ali ledena jutra, to su vremenske prilike u Srbiji poslednjih mesec dana.

Ako se vratite kući popodne, temperature dostižu i do 10 stepeni Celzijusa, a to je ono što opusti vozače kada izađu iz kuće rano ujutri jer su tada uslovi na kolovozu veoma loši.

Upravo to se jutros dogorilo u Beogradu, a kako je bilo u Kneza Miloša, pogledajte na snimku koji je objavljen na mrežama.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

 

Vidi se nekoliko polupanih vozila, koja stoje na nadvožnjaku iznad auto-puta, a onda nailazi „mini“ koji nekontrolisano ide po ledu. Srećom, samo je polupao branik jednog automobila, pre nego što se zaustavio.

Snimak je dramatičan, a čuje se saobraćajac koji dovijuke čoveku da se skloni sa puta, jer ugrožava sopstvenu bezbednost, a da nije ni svestan.

Pogledajte snimak, a za volanom budite na oprezu i gledajte kakvim putem vozite.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter