Izvor: Tanjug
10.09.2021 u 18:54
0

PORODIČNO NASILJE U LESKOVCU: Napao ženu i sina nožem!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su danas V. A. (1966) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopšteno je iz Policijske uprave Leskovac.

PROČITAJTE JOŠ:  OSUMNJIČENI ZA ALEKSINO UBISTVO NA SLOBODI: Izlazi iz zatvora do 13. septembra

On se sumnjiči da je jutros došao do ulaznih vrata stana bivše supruge (46) i njihovog sina (23) i nakon kraće rasprave, nožem zadao više posekotina najpre sinu, a zatim i bivšoj supruzi.

PROČITAJTE JOŠ:  MIKA ALEKSIĆ NAPUSTIO CENTRALNI ZATVOR!

Mladić je sa lakim telesnim povredama prevezen u Opštu bolnicu u Leskovcu, a nakon ukazane pomoći, zbrinut je u Kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter