Izvor:
15.02.2018 u 17:49
0

POTERA KOD LESKOVCA: Pokušao je da oduzme život sebi i sinu, tako što je namerno ukradenim „golfom 2“ udario u drugi auto!

Policiji je tokom noći prijavljeno da se putem Niš-Leskovac kreće automobil koji vozi Miroslav M. (33) i koji navodno ima nameru da presudi sebi i svom sinu.

Ustanovljeno je da se otac i sin nalaze u ukradenom "golfu 2" i pretpostavljalo se da je Miroslav naoružan, tako da je policija na terenu dobila naređenje da postupa oprezno kada uoči automobil.

Policija je primetila auto na ulazu u Leskovac, ali kada su pokušali da ga zaustave, vozač je ignorisao naređenje i dodao gas, posle čega je usledila potera pod rotacijom.

Vozać je kod sela Grabovnica u pravcu Vranja prešao u suprotnu traku i udario u drugi auto koji je dolazio iz suprotnog smera, a policija je odmah ukazala prvu pomoć povređenima do dolaska ekipe hitne pomoći.

Lakše povrede zadobio je dečak i vozač drugog automobila, dok Miroslav ima teške povrede i životno je ugrožen.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter