Izvor: blic.rs
15.11.2023 u 18:00
0

Poznato stanje devojčice (12) na koju je naleteo auto u Vinči

Dvanaestogodišnja devojčica prošla je sa lakšim telesnim povredama u udesu do kojeg je došlo danas oko 13.15 časova u Vinči, kada je vozač automobila naleteo na nju u blizini škole OŠ "Nikola Tesla".

Prema rečima izvora, devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar, dok je vozač ostao na licu mesta tokom vršenja uviđaja.

UŽAS U VINČI: Automobilom naleteo na učenicu, pa pobegao

U međuvremenu, pojedini portali objavili su da je devojčica ugruvana, kao i da su joj izbijeni zubi.

„Vozač je ostao da sačeka policiju“

– Sve se desilo u sekundi, brzo je došla Hitna pomoć koja je odvezla devojčicu, a vozač je ostao da sačeka policiju – kaže naš izvor.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se obavi uviđaj nakon čega će biti poznato kako je došlo do nezgode.

– Potrebno je utvrditi tačan stepen povreda koje je devojčica zadobila, kao i to da li je kriv vozač. Ukoliko se ispostavi da jeste, postupajući tužilac dalje odlučuje o postupku – kaže izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter