Izvor:
27.08.2019 u 16:10
0

PRAVI HAOS U ŠPANIJI! Za šest sati 9.000 munja pogodilo Madrid: Poplavljeni tuneli, parkinzi, putevi!

Drumski saobraćaj i rad metroa ometeni su u Madridu zbog poplava koje su usled obilnih padavina pretvorile ulice prestonice u reke, saopštile su lokalne vlasti.

Zbog oluje su odloženi letovi, a poplavljeni su tuneli i parkinzi.

Korisnici društvenih mreža objavili su video-snimke koji prikazuju kako je voda odnela automobile i kontejnere za smeće, a na nekim mestima se vide gomile leda, koji je na pojedinim mestima bio veći od loptice za stoni tenis.

Iz španske službe za vanredne situacije saopšteno je da niko nije povređen u nevremenu i da su preduzete relativno manje intervencije, kao što je uklanjanje granja sa puteva ili u slučajevima poplavljenih garaža, podruma i poslovnih prostora.

Meteorološka služba Španije saopštila je da je tokom oluje za šest časova zabeleženo 9.000 munja.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter