Izvor:
01.12.2019 u 18:56
0

PREBIJEN SRPSKI KAMIONDŽIJA Mađarski policijaci su ga maltretirali misleći da je MIGRANT!

Nikolu Stanića, kamiondžiju iz Aranđelovca, pretukli su mađarski policajci na graničnom prelazu Horgoš, kako kaže, posle čega su mu stavili lisice, a sve jer su mislili da je migrant.

Kako Nikola objašnjava do incidenta je došlo u subotu oko 19 časova, kada se vratio po carinske papire koje je mađarska carina zaboravila da mu vrati.

– Krenuo sam pešaka nazad ka mađarskoj carini da bih uzeo svoje papire. Na graničnoj kapiji sam pokazao pasoš i prošao bez problema – započinje naš sagovornik.

Međutim, kada je ušao na carinu, za njim su ušla 4 policajaca.

– Jedan od njih me je ošamario i oborio na pod. Posle toga su još dva policajca skočila na mene i stavila mi lisice. Moje kolege su to videle i počele da viču da sam šofer, a ne migrant, kako su policajci prvobitno mislili – objašnjava mladić.

Nakon što su mađarski policajci legitimisali Nikolu, i navodno shvatili da nije migrant, već šofer firme iz Aranđelovca, skinuli mu lisice i pustili ga.

Nikola se posle incidenta preko grupe na Fejsbuku obratio svojim kolegama sa pitanjem da li bi neko posvedočio o onome što se desilo na Horgošu. Tamo je i naveo da ga je "mađarska policija pretukla". Kada su ga pitali šta se desilo, Nikola je napisao: "Vraćao sam se pešaka po papire kod carine. Mislili su da sam migrant".

Mladić kaže za Telegraf da su kamere snimile ovaj incident i da će u ponedeljak otići u Ministarstvo spoljnih poslova da da izjavu i vidi kakva je dalja procedura.

Telegra.rs
Foto: facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter