Izvor: Tanjug
09.12.2020 u 11:49
0

PREDAT U TUŽILAŠTVO: Mladić osumnjičen za proizrokovanje smrti iz nehata

Muškarac iz Gračanice čiji su inicijali G.S. (27) predat je tuzlanskom Kantonalnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo prouzrokovanje smrti iz nehata i nedozoljeno držanje oružja, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

SAZNAJTE JOŠ

JEZIVO SVEDOČENJE I VAPAJ OCA: Sekta će mi UBITI decu zbog bivše SUPRUGE i njene porodice koji su ČLANOVI!

PAKAO NEPREDVIDIVE KORONE: Devojka (22) pre virusa bila zdrava i prava, sada se bori za život u Batajnici

NASTRADALI DEČAK BIO OMILJEN U ZGRADI: Tuga u naselju Braće Jerković

Osumnjičeni G.S. dovodi se u vezu sa događajem koji je policiji prijavljen u ponedeljak, 7. decembra, kada je u naselju Varoš, grad Gračanica, pronađeno telo žene čiji su inicijali S.S. (45) i vatreno oružje.

Policija je prethodno izvršila kriminalističku obradu nad G.S. i uz izveštaj ga predala Kantonalnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter