Izvor:
24.07.2017 u 21:00
0

PREMINUO UBICA IZ SMEDEREVA: Upucao poznanika zbog duga!

U Urgentnom centru u Beogradu preminuo je Tanasije Toza Atanacković (62) koji je u subotu u Smederevu pucao u poznanika Nenada Jelića (48) a zatim sebi u usta.

Sumnja se da je motiv krvavog zločina novac koji je Atanackovic pozajmio od Jelića. Lekari se još uvek bore za život Jelića koji ima višestruke ustrelne rane.

– Bilo je jezivo, krv na sve strane. Ne znam šta je Tozu nateralo na ovako nešto. Obojica imaju porodice. Bili su u inostranstvu. Znam da je Toza bio osuđivan i da je imao zabranu ulaska u zemlje EU. Ona mu je istekla ove godine i, koliko znam, planirao je da ide preko granice – priča jedan od poznanika.

– Poznato je da Jelić uvek ima kod sebe pištolj sa metkom u cevi, čudno mi je da nije reagovao. Možda su se dogovorili da se sretnu. Toza je, kako sam čuo, došao svojim „pasatom“. Jelić je najverovatnije došao „ševroletom“ kabriolet – kaže sagovornik i dodaje da je Jelić radio u Švajcarskoj i da su pored „ševroleta“ pronađeni razbijeni mobilni i cigarete.

Prema njegovim rečima, Atanacković je voleo da se kocka i to ga je koštalo dva braka.

– Ima izuzetnu decu, sina i dve ćerke. Voleo je kocku, priča se da je pozajmio novac od Jele i da verovatno nije imao da mu vrati. Možda je tu bilo i kamate, a s Jelom niko nije smeo da se igra. On je već odgovarao za dvostruko ubistvo. Ko zna, možda je Toza sve ovo uradio iz straha – pretpostavlja ovaj Smederevac.

Atanacković je nekoliko sati pre zločina na svom Fejsbuk profilu ostavio poruku:

„Ostajte mi svi živo i zdravo, meni je došlo vreme! Sve vas volim, ćao.“

Happytv.rs/Kurir
Foto: Twitter/USA Carry/Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter