Izvor:
12.10.2019 u 12:19
0

PREVEZEN U URGENTNI CENTAR: Mladić iz BiH pao sa Petrovaradinske tvrđave!

Pod još nerasvetljenim okolnostima, jutros oko 9.00 sati, na Petrovaradinskoj tvrđavi je povređen mladić, star 23 godine, državljanin Bosne i Hercegovine.

Madić je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

U spašavanju mladića sa Tvrđave, učestvovali su pripadnici Vatrogasno spasilačke brigade, odnosno Specijalistički tim za spašavanje sa visine i vađenje iz ruševina, i vojska, s obzrom na to da je 23. godišnjak nađen na nepristupačnom delu tvrđave.

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparola novosadske Službe hitne pomoći utvrđeno je da mladić ima kontuzionu povredu kuka, i upućen je na dalju dijagnostiku.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikimedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter