Izvor: telegraf.rs
11.06.2022 u 13:37
0

PREVRNUTI MINIBUS POSLAT NA VEŠTAČENJE: Jedan radnik poginuo 20 povređeno

Minibus u kojem su bili radnici, od kojih je jedan poginuo, a 20 povređeno u saobraćajnoj nesreći kod Šimanovaca poslat je na veštačenje.

– Utvrđuje se da li je vozilo bilo ispravno, kojom brzinom je se kretalo… Nakon toga će biti poznati svi detalji saobraćajne nesreće koja se juče dogodila. Vozač je, prema prvim informacijama, izgubio kontrolu nad vozilom i policija u Sremskoj Mitrovici podnela je nadležnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnjeg muškarca koji je bio za volanom – rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NOĆ U BEOGRADU: Jedna saobraćajna nezgoda, tri osobe lakše povređene

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče oko 6 sati ujutru u blizini Šimanovaca kada se prevrnuo minibus sa radnicima firme SET odnela je život jednom zaposlenom, dok je njih 20 teže i lakše povređeno.

U bolnicu KBC Zemun je, kako saznajemo primljeno osam radnika i svi su životno ugroženi. U međuvremenu jedan je prebačen na Institut za ortopediju „Banjica“ zbog povreda kičme.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter