Izvor: KURIR.RS
04.08.2023 u 10:04
0

PREŽIVEO KRVAVI PIR, A SADA SE BORI ZA ŽIVOT: Još jedan mladić ranjen u masakru kod Mladenovca teško povređen u udesu

Pored Jovana Rankovića (21) iz Malog Orašja kod Smedereva koji je preživeo pre tri meseca masakr koji je počinio U. B. (21) iz Dubone kod Mladenovca, prekjuče je u stravičnom udesu sa njim u kolima bio i N. M. (17) koji je, takođe bio povređen u krvavom piru.

Nesreća se dogodila u sredu oko 22.35 sati na lokalnom putu Drugovac-Budljević kada je vozilo u kom je Ranković bio putnik sletelo s puta. Vozač je zadobio teške telesne povrede opasne po život i prevezen je u Urgentni centar u Beograd, dok je suvozač, takođe zadobio teške telesne povrede.

– N. M. je vozio auto i iz za sada nepoznatog razloga na delu puta gde je blaga krivina proklizao je, i nastavio pravo. Tada je direktno udario u betonsku banderu koju nije uspeo da izbegne. Bandera se od siline udarca skoro prepolovila, pa je ispalo kao da su kola okružila banderu. Iz kola su odmah izašli suvozač i Ranković, povređeni, ali ipak živi. Dok je N .M. koji je bio ranjen u stomak pre tri meseca, ostao nepomično da sedi za volanom. Krv mu je šikljala na sve strane, ali je delovao kao da nije ni svestan – ispričao je jedan od očevidaca.

JOVAN JEDVA PREŽIVEO MASAKR, A SINOĆ IMAO TEŽAK UDES: Mladić iz Malog Orašja sleteo kolima s puta, prevezen u bolnicu

Kako dalje navodi mladići su odmah pozvali policiju, Hitnu pomoć, ali i svoju porodicu.

– Bili su vidno uplašeni zbog udesa do kog je došla najverovatnije zbog neprilagođene brzine. Ranković je u udesu ponovo povredio ruku u koju je ranjen i na kojoj ima šipke, pa ga čeka operacija, a slomio je i rebro pa se nalazi u smederevskoj bolnici.

– Suvozač je ugruvan, ai ima određene probleme s kukom pa se i njegove povrede vode kao teške telesne. N. M. je nažalost, teško povređen nakon što se zakucao u banderu i trenutno se nalazi u komi, gde je napukla karlica i on je u Urgentnom centru u Beogradu.

Mladići koji su preživeli masakr pre tri meseca pokušavaju da nekako nastave život.

Svašta su ta deca preživela, i nekako pokušavaju da nastave život dalje iako je to u neku ruku nemoguće da se prave da se ništa nije dogodilo. N. M. je pre 15 dana bio i na svadbi kod rođake, šta će deca moraju da nastave život, a sada je pitanje da li će preživeti – kažu meštani Malog Orašja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter