Izvor:
20.02.2017 u 19:28
0

Promenio iskaz: MONSTRUM TVRDI DA NIJE UBIO MALU ANĐELIJU, MAJCI POZLILO!

U Višem sudu u Zaječaru održano je pripremno suđenje Vladici Rajkoviću (28) iz sela Vratarnica, koga tužilaštvo tereti za tri krivična dela, i to teško ubistvo i silovanje Anđelije Stefanović (3) i za ubistvo Dragane Stanković (47).

Majka ubijenig deteta, Danijela, tresla se pre ulaska u sudnicu i pozlilo joj je kada je videla Vladicu.

Osumnjičeni je pred sudom priznao ubistvo Dragane Stanković, ali je izjavio da nije ni silovao, niti ubio trogodišnju Anđeliju.

Promenio je iskaz, jer je prvobitno sve optužbe vezane za Anđeliju priznao. Sada je izjavio da to nije učinio, a da je tada priznao jer su ga u policiji tukli. Obdukcijski nalaz, biološki dokazi, kao i sve analize jasno govore da je kriv po svim optužbama. Tražićemo najstrožu kaznu propisanu zakonom, a to je 40 godina zatvora. Nesumnjivo je da je kriv.

U sudnici je bio smiren, hladan, kao da ništa loše nije uradio. A videla sam fotografije unakaženog tela… – kazala je Maja Atanasković, advokat iz Beograda, koju je angažovala Fondacija ’’Tijana Jurić’’ da zastupa porodicu ubijene devojčice.

Anđelijina majka Danijela Stefanović u sud je došla u pratnji Igora Jurića, oca Tijane Jurić.

Kontaktirali smo porodicu svirepo ubijene Anđelije i pristali su da ih naša Fondacija zastupa i da budemo uz njih. Ovde je izvršen zločin nezapamćenih razmera. Ne sumnjamo u naše pravosuđe, ali ne želimo ni jedan dan manje da bude iza rešetaka nego što to propisuje maksimalna kazna. Na žalost, imamo primer pedofila koji je na licu mesta sprečen u nameri silovanja deteta, a osuđen je na dve godine i četiri meseca zatvora – kazao je Igor Jurić.

Celo telo majke Danijele se treslo pre ulaska u sudnicu. Volela bi, kaže, da ne mora ponovo da vidi ubicu mezimice.

Sanjam je često. Igramo se u dvorištu, sanjam da je oblačim, šetam, da spava sa mnom u krevetu. Onda se probudim, vidim da nje nema i plačem, plačem… Uteha mi je samo njena slika koju satima posmatram. Želim da kod nas postoji smrtna kazna i da ovog mučitelja i monstruma ubiju! – kaže neutešna majka.

Sledeće ročište zakazano je za mart. Osumnjičenog Vladicu, koji je iz policijske marice izašao pognute glave, zastupa advokat po službenoj dužnosti. Krenula sam da ga pljunem u lice, sprečila me policija

Majka Danijela kaže da joj je pozlilo kada je videla Vladicu, da ju je preplavio bes, da joj se zamutilo pred očima.

Krenula sam, uopšte ne razmišljajući, ka njemu. Htela sam da ga pljunem u lice, toliko mi se gadio. Ali, uhvatio me neko ispod ruke i lagano zaustavio. Posle sam videla da je to bio policajac… – neutešna je Danijela.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter