Izvor:
24.02.2017 u 17:19
0

PRONAĐEN LEŠ MLADIĆA POSLE TRI MESECA: Roditelji sumnjaju da je ubijen!

Beživotno telo Dalibora Krstića (32), koji je nestao u novembru prošle godine, pronađeno je juče oko osam sati iza zadružnog doma u Donjem Matejevcu kod Niša.

Policija je obavila uviđaj po naredbi Višeg javnog tužilaštva u Nišu a telo je upućeno na obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti – kaže portparol Višeg tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

Telo je našao jedan meštanin ovog sela kada je pošao za psom koji je bio uznemiren u poslednja dva-tri dana.

Sedela sam u prodavnici kada je došao jedan komšija iz sela. Bio je beo kao kreč. Uplašila sam se kada sam ga videla koliko je bio prestravljen. Rekao je: "Našao sam leš, da zovemo policiju" – kaže Verica Kostadinović koja radi u seoskoj prodavnici.

Na telu nisu uočeni tragovi nasilja, ali će se više detalja znati tek posle obdukcije.

Daliborovi otac Perica Krstić (63) i majka Azreta (60) sumnjaju da je njihov sin jedinac ubijen i da je ostavljen na tom mestu. Majka nesrećnog mladića kaže da je pored lokacije na kojoj je Dalibor pronađen prolazila svakog dana po nekoliko puta i da veruje da bi osetila miris da je sve vreme bio na tom mestu.

U noći između 10. i 11. novembra izašao je iz kuće i od tada ga nismo videli. Par dana kasnije, 16. novembra, prijavili smo njegov nestanak policiji, ali ni oni nisu uspeli da mu uđu u trag. Sumnjamo da je naš sin ubijen. Na telu nije bilo vidljivih povreda, ali mu je možda neko ubrizgao neku drogu ili je otrovan – kaže otac.

Majka kaže da je bio u Kraljevu u avgustu, gde je radio, ali se po povratku mnogo promenio.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva, Twitter/WebtribuneRs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter