Izvor: blic.rs
17.11.2023 u 21:51
0

PUCNJAVA U NOVOM PAZARU: Maloletnici koristili gasne pištolje, ali i noževe

Večeras je u blizini Gradskog parka u Novom Pazaru, došlo do vatrenog obračuna, gde su maloletnici pucali iz gasnog pištolja.

– Pucnjava je brzo privukla pažnju pripadnika interventne jedinice novopazarske policije, koji su reagovali munjevito i uspeli da liše slobode učesnike ovog nemilog događaja. Policija je na licu mesta ustanovila da se radi o gasnom pištolju, što je donekle umanjilo ozbiljnost situacije, ali ne i značaj brze i efikasne reakcije policijskih snaga – rekli su očevici.

Osim gasnog pištolja, kod maloletnih lica pronađen je i jedan nož. Iako nije bilo fizički povređenih, ovaj događaj je izazvao uznemirenje među građanima, posebno zato što se dogodio u večernjim satima kada je park često pun posetilaca.

PROVERAVA SE POSLOVANJE: Policija ušla u prostorije JP „Pošte Srbije“

Policija trenutno vrši dalju istragu kako bi ustanovila sve okolnosti događaja. Maloletnici su privedeni i nad njima se vrši dalje postupanje u skladu sa zakonom. Očekuje se da će ovaj incident poslužiti kao upozorenje na potrebu veće pažnje na ponašanje maloletnika i kontrolu oružja među mladima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter