Izvor: TANJUG
22.03.2024 u 17:55
0

RASPISUJE SE POTRENICA ZA SLOBODANOM HOMENOM: Tuzilaštvo se oglasilo povodom krađe ordenja

U nastavku utvrđivanja svih okolnosti krađe ordenja iz SIV-a, o čemu je javnost već obaveštena, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je doneo rešenje kojim se prema okrivljenima S.H. i S.B. određuje pritvor i naređuje izdavanje poternice, imajući u vidu da su trenutno nedostupni državnim organima.

Pritvor će po rešenju suda trajati najduže 30 dana, a računaće se od dana i časa lišenja slobode, dok će poternicu realizovati policijski službenici Odeljenja za potrage MUP RS i nakon pronalaska okrivljenih sprovesti ih u Okružni zatvor u Beogradu.

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor osumnjičenima I.Z. (53), S.S. (44), N.A. (63) i A.T. (60) zbog sumnje da su iz kancelarije za ordenje SIV-a ukrali 43.000 državnog ordenja.

OGLASILO SE MINISTARSTVO PRAVDE: Upravnik koji je suspendovan NEZAKONITO sprovodio rad u zatvoru

Prethodno su u tužilaštvu ispitana tri svedoka na sve okolnosti koje su njima poznate, a u nastavku preduzimanja dokaznih radnji prema 10 osoba za koje se sumnja da su izvršili krivično delo teška krađa, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. Takođe, na predlog javnog tužioca, a po naredbi suda, policijski službenici su na više od 10 lokacija na teritoriji Beograda izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koriste okrivljeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter