Izvor:
09.10.2016 u 14:07
0

RAZBIJEN MEĐUNARODNI LANAC ŠVERCA: U akciji AVALA 16 zaplenjene ogromne količine…

Tokom akcije AVALA 2016 u kojoj su učestvovali službenici carine, policije i vojske otkrivena je ogromna količina cigareta.

Prilikom dubinske kontrole na delu puta Vranje-Leskovac zaustavljen je šleper letonskih registarskih oznaka koji je iz Grčke ka Sloveniji vozio gumeni granulat, saopštila je sinoć Uprava carina.

Kamion je upućen na kontrolu skener uređajem a nakon skeniranja i analize slike uočene su nepravilnosti u teretnom delu.

Zbog nemogućnosti fizicke kontrole na parkingu, vozilo je u pratnji policijskih sluzbenika vraceno na GP Preševo gde mu je skinuta plomba i izvršen detaljan pregled, tokom kojeg je otkrivena velika količina cigareta.

O svemu je obavešten nadležni tužilac koji treba da izađe na lice mesta, nakon čega će biti poznati i drugi detalji ovog slučaja, navodi se u saopštenju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter