Izvor:
09.10.2016 u 03:27
0

IZVUKLA SE ZA 900 EVRA: Vatrena Slađa umalo zapalila bivšeg ljubavnika i dve devojke! (FOTO)

Slađana Lazarević (40) iz Kusatka, poznatija kao “Vatrena Slađa”, svom bivšem ljubavniku platila je 900 evra zbog paljenja "mercedesa" u kome je on bio sa dve devojke, a "pomogla" je i republički budžet, namenjen humanitanim svrhama, sa 50.000 dinara.

Vatrena Slađa je bila osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti.

Lazarević je izmirila sve svoje obaveze pa je postupak protiv nje završen – rekla je za “Blic” Slavica Despotović, zamenik osnovnog tužioca i portparol tužilaštva u Aranđelovcu.

Despotović nije mogla da precizira kome će pomoći novac uplaćen u humanitarne svrhe, jer “ide u republički budžet”.

U ovom slučaju morao je da se ispoštuje načelo oportuniteta, u stvari da oštećeni Zoran Marković iz Jelenca kod Topole, bivši ljubavnik Vatrene Slađe, prihvati sporazum o naknadi štete. Bez njegovog pristanka, dovogor tužilaštva i osumnjičene Vatrene Slađe bio bi nemoguć.

Marković je svojevremeno za “Blic” tvrdi da mu je Slađana automobil potpuno uništila i pričinila štetu od 1.500 evra. Sada je merđutim, pristao da mu bivša ljubavnica isplati tek 60 odsto te sume.

A šta da radim? – odgovorio je pitanjem Marković na našu konstataciju da mu je bivša ljubavnica isplatila daleko manju sumu od štete koju mu je, kako je tvrdio, pričinila.

O susretu sa bivšom ljubavnicom takođe nije želeo da priča mnogo.

Video sam je samo jednom na sudu. I ne želim više da je vidim. Ne znam ni gde je, ni šta radi, niti me zanima. Taj slučaj je gotov – naveo je Marković.

Njegova veza sa Slađanom, prema njenoj tvrdnji, trajala je 19 meseci, iako je Marković bio u braku.

Krajem leta prošle godine ova šumadijska ljubav bukvalno je završila u plamenu, kada je Slađana zapalila “mercedes” svog ljubavnika na lokalnom putu u blizini Aranđelovca. U tom momentu, u “mercedesu” je bio Marković sa dve devojke. Plamen je progutao automobil, a Zoran je zadobio lakše opekotine na rukama. Devojke koje su bile sa njim u automobilu nisu povređene.

Slađana je odmah, i u policiji, ali i u izjavama za medije, priznala da je Zoranu zapalila automobil. Tvrdila je međutim da se to desilo nakon što je on nju fizički napao i opsovao joj mrtvog sina, kao i da su je isprovocirale njegove “nove drugarice”. Takođe je tvrdila da je Zoran nju prethodno fizički maltretirao.

Protiv nje je podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti, a puštena je da se brani sa slobode. Olakšavajuće okolnosti po nju bile su što je priznala da je zapalila automobil, ali i što pre toga nije hapšena.

Nekoliko dana posle “incidenta” i priznanja policiji, Slađana Lazarević je otputovala u Švedsku, kod novog dečka rodom iz Ratara, susednog sela njenog Kusatka, sa kojim je, kako se pretpostavljalo, bila u vezi dok je bila i sa Markovićem. Na sve pozive tužilaštva i suda, Slađana se redovno odazivala.

Vatrena Slađa nije na ovim prostorima najopasnija žena po pripadnike jačeg pola. Ta “titula” pripada Jasmini Cvetković (39), zvanoj Cica Ubica, koja je pre nekoliko dana u Višem sudu u Beogradu osuđena na 13 godina zatvora zbog ubistva drugog momka Milana Tomovića (38), 2014. godine u naselju Miljakovac.

Izvor: Blic
Foto: N. Raus / RAS Srbija/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter