Izvor: Happy BSC
01.04.2022 u 12:31
0

REKORDNA ZAPLENA NA PUNKTU MERDARE: Prenosili više od 11,6 kilograma zlata milionske vrednosti

Na kontrolnom punktu Merdare carinici su zaplenili više od 11,6 kilograma zlatnog nakita vrednog oko 44 miliona dinara, skrivenog u specijalno prepravljenom podu jednog automobila, saopštila je danas Uprava carina.

Iz Carine navode da je prekršaj otkriven kada je oko 14 časova iz pravca AP KiM pristigao automobil “Škoda KODIAQ“ podgoričkih registarskih oznaka. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dvojica putnika, 39-godišnji vozač i njegov nešto mlađi suvozač, obojica crnogorski državljani albanskog porekla, rekli su da nemaju ništa za prijavljivanje. 

Od nakita su pronađene ogrlice, lančići, narukvice, prstenje, privesci od belog i žutog zlata, kao i 10 većih i manjih zlatnika ““Franc Jozef“.

Iz Uprave carine podsećaju da je tokom 2021. godine zaplenjeno ukupno 11,5 kilograma zlata, kao i da je najveća pojedinačna zaplena zabeležena početkom decembra na Gradini kada su ispod jastuka u kabini jednog kamiona otkrivene zlatne pločice teške 4,5 kilograma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter