Izvor: Informer.rs
09.03.2024 u 11:12
1

SAHRANJEN OTAC SATANISTA: Porodica se nije pojavila

Lav Petrović Suvajdžić (25) sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Poslednji ispraćaj oca-monstruma organizovo je porodični prijatelj, a porodica je juče i preuzela njegovo telo iz novosadske mrtvačnice.

O sahrani se malo znalo, a ono što se navodi kao razlog tome, jeste da je porodica želela da sve ostane daleko od očiju javnosti. 

Uprkos svemu, naša ekipa je zabeležila trenutak donošenja kovčega do groba, kao i nekoliko osoba, koje su Lava ispratili na večni počinak.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, porodica se na sahrani nije pojavila, a porodični prijatelj je odlučio da organizuje sahranu.

Podsetimo, Lav Petrović Suvajdžić je sa svojom ženom Martinom ubio svoje dvoje maloletne dece straosti 3 i 1 godinu u iznajmljenoj kući na Petrovaradinu,  nakon čega je par otišao do naselja Liman u Novom Sadu i skočio sa sedamnaestog sprata solitera.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SAHRANJEN OTAC SATANISTA: Porodica se nije pojavila”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter