Izvor: Telegraf
21.01.2023 u 16:38
0

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD NOVE VAROŠI: Automobil prešao na suprotnu stranu, kamion probio sigurnosnu ogradu!

Nezgoda se desila na saobraćajnici koja vodi uz samu obalu Lima.

Više osoba je povređeno u čeonom sudaru koji se u subotu popodne dogodio na magistralnom putu od Prijepolja prema Novoj Varoši u mestu Bistrica.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA NA PUTU ŠABAC-VALJEVO: Poginula jedna osoba, tri povređene

Prema rečima očevidaca, putničko vozilo bosanskih tablica koje se kretalo u pravcu Prijepolja, prešlo je iz još neutvrđenih razloga na suprotnu stranu i udarilo u kamion.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Povređeni su vozač i putnica iz Bijeljine, koji su se nalazili u „pasatu“, a koji su zbrinuti u prijepoljskoj Opštoj bolnici.

Nezgoda se desila na saobraćajnici koja vodi uz samu obalu Lima, pa je samo pukom srećom izbegnuta veća tragedija, jer se kamion zasutavio na litici nakon što je probio sigurnosnu ogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter