Izvor:
20.11.2019 u 14:12
0

SAZNANJE BEZBEDNOSNO-INFORMACIONE AGENCIJE: Snimak špijuna je autentičan! (VIDEO)


Na video snimku objavljenom i na Jutjubu, vidi se susret dvojice muškaraca na parkingu, odakle obojica odlaze do automobila jednog od njih. Navodni “ruski obaveštajac” daje plastičnu kesu “srpskom agentu”, koji tu kesu ostavlja u parkiranom automobilu. Dvojica muškaraca zatim odlaze u obližnji kafić, nakon čega se rastaju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odmah je dao nalog Vojno-obaveštajnoj agenciji da slučaj ispita.

Na snimku se zaista nalazi ruski obaveštajac Georgij Kleban koji daje novac jednom, navodno srpskom oficiru.

Kada je reč o drugom čoveku sa snimka, za koga su mediji objavili da je srpski agent, u BIA kažu da na tom slučaju intenzivno rade VBA i sve ostale bezbednosne službe, uključujući i samu BIA, kako bi svi relevantni podaci biti postupni državnom vrhu, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Kako saznaju domaći mediji predsednik Vučić će uskoro sazvati sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost na kojoj će biti donete odluke o daljem delovanju naših nadležnih državnih organa.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter